top of page

ONZE SERVICES

Verwarming / CV ketel

Lekker gezellig met z'n allen bij de open haard gaan zitten...

Regelmatig krijg ik een telefoontje waarbij iemand vraagt of ik kan helpen met bijvoorbeeld het plaatsen of verwijderen van radiatoren of leiding werk. dit is geen probleem en dan bespreek ik meestal hoe de klant de nieuwe situatie voor zich ziet.

Mocht u nou een nieuw huis hebben gekocht of bent u bezig met een aanbouw, dan zorg ik ervoor dat uw verwarming perfect zal werken. Ik werk hier het gehele proces uit van A-Z en zorg ervoor dat u lekker warm thuis kan komen.

Lekkage

'Help mijn huis staat onder water'

Regelmatig worden loodgieters ingehuurd als er sprake is van een lekkage die opgelost moet worden of als mensen graag willen dat er werkzaamheden worden verricht om een lekkage te voorkomen. Roest Installatiewerk, is dan ook gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van lekkages. Het is vaak lastig om zelf je lekkage op te lossen, door gebrek aan kennis of gereedschap. Het is om deze reden dan ook aan te raden om er alles aan te doen om te voorkomen dat je een lekkage krijgt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Leidingen

Voorkom vroegtijdig uw problemen

Behalve bij het sanitair lopen er door een heel woonhuis of bedrijf allerlei leidingen die regelmatig onderhouden en gerepareerd dienen te worden door loodgieters. Het is belangrijk dat deze leidingen goed onderhouden worden, want als ze gaan lekken of op een andere manier beschadigd raken kun je een flinke rekening verwachten. Dit komt omdat de meeste leidingen in de muur gebouwd zitten en je de schade pas ziet als het te laat is. Door geregeld je leidingen te laten controleren, worden de problemen vroegtijdig aangepakt.

Riolering

WEl zo prettig als de wc ook leegloopt

Behalve dat een loodgieter ingeschakeld wordt bij een lekkage, worden loodgieters ook regelmatig gebeld als er sprake is van een verstopte riolering. Door de juiste middelen kan een loodgieter deze verstoppen op een relatief gemakkelijke manier weer ontstoppen. Mocht uw riolering nou verstopt zijn, dan kan ik u altijd naar een van mijn collega's doorverwijzen. Ikzelf zorg ervoor dat uw leidingen volledig worden aangelegd.

Daklekkage

'Lag ik net lekker te slapen, krijg ik een hele plens water over mij heen'

Ook kunnen loodgieters helpen bij een daklekkage, als particulier zijn dit soort lekkage erg lastig om te repareren. Het is daarom zaak om er zo snel mogelijk bij te zijn en het dak van je woning of bedrijf regelmatig te controleren op lekkages. Hoe eerder je de lekkage ontdekt, hoe beter het bestreden kan worden.
Heeft u een daklekkage? Bel ons meteen op!

bottom of page