top of page
Loodgieter op het werk

Over
Roest Installatiewerk

Betrokken bij het onderhouden van uw huis!

Loodgieter nodig? Roest Installatiewerk is uw specialist

Roest Installatiewerk is expert op het gebied van onderhoud en installatietechniek. Als gekwalificeerd en ervaren installateur kan ik u van dienst zijn met een verscheidenheid aan loodgieterswerkzaamheden. Met mijn persoonlijke aanpak bied ik oplossingen die passen bij uw situatie. Heeft u een badkamer lekkage of wilt u uw keukenkraan laten vervangen? Voor elke klus kunt u mij inschakelen. Ook als cv-installateur en/of verwarmingsinstallateur kunt u mij inhuren. Door de jaren heen heb ik meerdere malen met succes mijn diensten mogen verlenen en ben ik bekend om mijn snelle service en vakkundigheid in omgeving Haarlem.

 

Loodgieter gezocht? Roest Installatiewerk staat klaar

Heeft u dringend een loodgieter nodig? Dan bent u bij Roest Installatiewerk op de juiste plek. Dankzij mijn jaren aan ervaring en kennis van het vak ben ik in staat om elke klus professioneel en snel te klaren. Ik ben in te schakelen om alles in en om het huis te repareren of te vervangen. Of het nou gaat om een keukenkraan laten vervangen of radiator reparatie, als bekwame loodgieter kan ik uw zorgen uit handen nemen.

Ook bij grotere projecten kunt u Roest Installatiewerk inschakelen. Ik heb door de jaren heen een breed netwerk opgebouwd van vakkundige collega’s uit de regio waar u op kunt vertrouwen. Zo staat er altijd een specialist voor u klaar.

Dé betrouwbare loodgieter in Haarlem

Roest Installatiewerk is steeds bekender in de oren gaan klinken in Haarlem en daardoor ben ik bij veel particulieren een bekend gezicht en het eerste aanspreekpunt bij loodgieterswerkzaamheden. In veel gevallen kan ik op korte termijn snel op locatie aan de gang gaan. Ook voor deskundig en persoonlijk advies kunnen particulieren bij mij aankloppen.

Contact

Heeft u een loodgieter nodig voor een lekkage, verstopping of ander probleem? Roest Installatiewerk neemt uw zorgen graag uit handen. Bel naar 06-11262000 of laat een bericht achter in het contactformulier. Ik kan u op korte termijn al van dienst zijn.

Duurzaamheid staat centraal!

Met oogpunt op duurzaamheid heb ik gekozen om als een van de eerste installateurs van Haarlem elektrisch te gaan rijden. Ik hoop dat vele zullen volgen om zo een schonere en betere wereld te creëren voor ons allemaal. Zo kunnen wij allen ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

 

Dit plus mijn services die ik u bied(zie 'services pagina'), zorgt ervoor dat u de beste loodgieter / verwarming  monteur aan huis of voor uw projecten heeft. 

bottom of page